MALAHOV LUNARNI KALENDAR PDF

Lunarni kalendar [zdravstveni saveti za svaki dan] [Genadij Petrovic Malahov] on *FREE* shipping on qualifying offers. Genadij Petrovič Malahov is the author of Gladovanje ( avg rating, 5 ratings, Genadij Petrovič Malahov’s Followers Lunarni kalendar Lunarni kalendar by Genadij Petrovic Malahov at – ISBN – ISBN – Prometej – Zemun –

Author: Tojalrajas Gogrel
Country: Indonesia
Language: English (Spanish)
Genre: Personal Growth
Published (Last): 14 October 2013
Pages: 89
PDF File Size: 15.68 Mb
ePub File Size: 18.69 Mb
ISBN: 985-2-11789-358-1
Downloads: 40996
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Malazuru

Posle dve nedeije potpuno je splasnuo otok sa zglobova ruku i nogu i ostali su mt samo bolesni zglobovi na dva prsta ranije su bili oboleli skoro svi prsti.

Navedene preporuke odnose se i na litijazu bubrega. One se moraju prebroditi. Tako sam radio dve nedelje. Ako je i to nedovoljno, onda drugu ruku koja nije radna stavimo na bok. Upotrebljava se odmah posle izbacivanja iz organizma. Rezultati pokazuju – veoma velika. Dr Ambedkar Dr Ambedkar.

  LINFOMA ANILLO DE WALDEYER PDF

Na primer, bubrezi su me boleli tri dana. Desni su Primedba prevodioca.

Kada sam je ugledao imala je najmanje kilograma. Dovoljno je piti urin jednom dnevno, ujutro po grama. Nijednom se nije iskomplikovala varikoza, normalizovao se san.

Dr Genadij Temnjikov – PDF Free Download

Isti takav proces opisuje i K. Titronove kiseline i joni vodonika. Trideset sedmi p r i m e r: Posle nekoliko terapija bol prolazi i sve brzo zarasta.

Ipak je ostala sluz, koja je ometala rad celog organizma. Osmi prim e r: Trepavice su se potpuno slepljivale. Imala sam kkalendar stres i kosa je opadala u pramenovima. Otrov ne deluje na njega.

Izbaciti iz ishrane proizvode sa kvascem.

URINOTERAPIJA Genadij Petrovič Malahov

Temperatura dojke se smanjila, kao malahob crvenilo. Imala sam vrtoglavicu, strahovala sam da ne padnem. Amazon Advertising Find, attract, and engage customers. Glavne azotne komponente urina su: Za godinu dana nestala su ozbiljna oboljenja: Sa svim bolesnicima prethodno obavljam pripremu: Sa takvom raspodelom terapije efekat je mnogo bolji.

  BATH ANKYLOSING SPONDYLITIS METROLOGY INDEX PDF

Pri tome koristiti sve varijante urina: Erozija je postala znatno manja. Write a customer review. Prestanak gladovanja posle dve nedelje.

Braca Zajacar – Google+

Za ovu etapu treba oko 20 dana. Ponavljam, sve se dogodilo veoma burno. Kod svih poznatih bolesti dobijena su elektromagnetna odstupanja od norme u granicama od 0,1 do herca. Bila sam u Moskvi, ali i tamo mi nisu pomogli. Obolela mesta treba trljati. Da biste smanjili visoku temperatum tela, koristite se drevnim savetom – stavite oblogu sa urinom na puls.

Godinu dana primenjujem amaroli urin. Ne, urin je delovao kao jak slani purgativ. Osmu deceniju sam razmenio! Marina July 24, u

Author: admin