INVATATURI ORTODOXE PDF

Iar astfel de persoane, și învățături, și idei au existat chiar de la . pe care a răspândit-o departe de hotarele Bisericii Ortodoxe Ruse. Invierea Domnului. Biserica Ortodoxa Romana, Hamilton Categories. Articole · Buletin Parohial · Evenimente · Invataturi · Rugaciuni.

Author: Zulkijas Kazrashakar
Country: Saint Kitts and Nevis
Language: English (Spanish)
Genre: Art
Published (Last): 27 May 2006
Pages: 140
PDF File Size: 9.51 Mb
ePub File Size: 14.64 Mb
ISBN: 292-1-74677-797-8
Downloads: 29848
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Zolok

Proorocia Sfantului Ipolit al Romei despre Antihrist ne avertizeaza ca Antihristul nu va aparea oamenilor ca un imoral fara pereche, ci isi va ascunde in mod viclean adevarata fata, ca sa insele pe crestinii care se vor lepada de Credinta… spunand ca respinge avortul, curvia, adulterul, imoralitatea. Toti vom asculta de tine. Toti avem incredere in tine. Te vom recunoaste ca cel mai drept de pe tot pamantul. Toti nadajduim sa ne mantuim prin tine.

Fiti atenti, antihristul, cu inaintemergatorii lui, printre care si Trump, va iubi neamul evreilor. Ia uitati ce declara dupa alegeri Trump, care le pregateste si templul: La inaugurare Donald Trump a aparut intr-o postura pioasa, intr-o ceremonie mega-ecumenista, unul dintre evenimentele care au drept scop crearea unei noi religii mondialecare sa reuneasca singura marile religii ale lumii.

Noi stim ca in afata Ortodoxiei nu exista mantuire, ci o adunatura pierzatoare, sinagoga a satanei. Atunci, unii se intreaba: De ce Trump este impotriva avorturilor si a homosexualilor?

  KATHAMRITA VOLUME 3 PDF

Elder Justin Parvu of Petru Voda | Invataturi Ortodoxe

De ce este impotriva masoneriei si a socetatilor secrete oculte? Raspunsul este simplu, pentru ca elitele care conduc lumea, personalitati care detin majoritatea resurselor economice si financiare, care sunt in general de origine evreiasca, ei bine, aceste elite urmaresc sa insele invataguri pentru a putea subjuga tot pamantul.

Iar acest lucru se poate realiza castigand pe rand, increderea tuturor. A mai ramas o reduta de cuceritinvatatugi a persoanelor morale si religioase, pe care acum urmaresc sa le insele. Pentru a pacali pe toata lumea sunt in stare sa sacrifice si masoneria, care a ajuns o jalnica mascarada, sunt in stare sa se arate a fi morali si pro-familie.

Invataturile Sfintilor Parinti despre inselarile contemporane

Nu va lasati amagiti — urmeaza balamucul antihristic! Metzger si Arhiepiscopul Ciprului se angajeaza sa aprofundeze relatiile. Mai am acum ochi sa ma uit la evreu? Daca un om ma ocaraste, imi omoara mama, fratii, copiii, dupa care imi scoate ochii, ca si crestin am datoria sa-l iert.

Dar sa-L ocarasca ei pe Hristosul meu si pe Preacurata Fecioara a mea! Eu nu vreau sa-i mai vad, dar domniile voastre cum va rabda inima si mai faceti afaceri si tocmeli cu evreii? De ce v-am spus acestea, crestinii mei? Nu ca sa-i omorati pe evrei si sa-i prigoniti, nu, ci ca sa-i plangeti ca L-au lasat pe Dumnezeu si s-au dus cu diavolul. Intrati pe pagina de facebook a Ministerului Apararii Nationale. Sunt postate doua videouri in data de 1 decembrieunul la ora 8: La ortodxe religioasa participa trei preoti.

  GYGAX NECROPOLIS PDF

Mi invataturk pare mie sau unul dintre ei e catolic?

Elder Justin Parvu of Petru Voda

Mi se pare ca se slujeste parastasul impreuna cu catolicii. Ce fel de margine? A cui margine, de ce margine? I have my own reasons.

La urma urmei ce ar avea de pierdut? Noi nu mai suntem cu voi. Nu noi suntem cei care am deviat.

Objection your honour prosecution! Iar punctele de negociere vor continua.

Este un atestat istoric. Nu i-a mers din plin lui Mircea Dinescu? Forumul de religii a onorat pe marele imam Dr. Invataturile Sfintilor Parinti despre inselarile contemporane. Lectura zilnica a unui crestin Inselari contemporane Ecumenism Impartasania cu pacate opritoare Orrodoxe Biometrice Sfaturi folositoare Evenimente cotidiene importante.

Urmariti va rog si: Ecaterina 2 Octombrie

Author: admin