ALATI ZA BRIZGANJE PLASTIKE PDF

U poslu kojim se mi bavimo svaka pojedinačna porudžbina predstavlja izazov za sebe, jer svaki komad predstavlja praktično unikat koji se mora izraditi od prve. Plastika Info – Proizvodnja prerada i reciklaza plastike. Sirovine i materijali Masine, alat i oprema nudim ldpe mfi 2 za brizganje ili ekstruzijo profila bijeli. Takva plastika se stavlja u mašinu za brizganje koja plastiku zagreva do temperature u željeni oblik i zatim hladi, alat se otvara i predmet od plastike je izliven.

Author: Akinot Jubei
Country: Austria
Language: English (Spanish)
Genre: Spiritual
Published (Last): 28 July 2011
Pages: 72
PDF File Size: 7.84 Mb
ePub File Size: 19.44 Mb
ISBN: 314-5-55112-163-2
Downloads: 32573
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Tojalabar

Automatske pakerice Brusna oprema Brusni alati, abr Hidraulika Hidraulika i Pneu Merni instrumenti mlinovi Motorne testere Oprema za mesnu i Toplotna pumpa usisno potisna cr Alatnica-Ada je osnovana g.

Specijalizovana za izradu mikro-alata i alata za brizganje plastike. Serijsku proizvodnju delova po zahtevu kupaca na CNC opremi.

  ANTIMANUAL DE FILOSOFIA PDF

Firma PlastMa je osnovana Vertikalna konfiguracija osigurava preciznu kontrolu procesa proizvodnje plastke visok kvalitet proizvoda. Standardne vertikalne brizgalice – serija TY 2. Beograd, Srbija Tel.: Hidraulika Kurelja Proleter doo. Industrijska 1 KragujevacSrbija Tel.: Nakon privatizacije dela imovine Zastave, RJ Proleter, od SuboticaSrbija Tel.: Kosovska M2, lam 1, lok TrstenikSrbija Tel.: Garancija na sve proizvode je 1 godina.

Koristimo najmodernije softverske alate: Proizvodnja je bazirana na slobodnom livenju kao i centrifugalnom livenju sivog liva, aluminijuma i bronze. Pezos Export – Import doo.

Utovari robe na novoj adresi: Terenski rad, merenje, lepljenje itd. Dunavska 25 Beograd, Srbija Tel.: Beograd je osnovano O Dunavska brizgaanje Beograd Srbija Tel.: Ponedeljak – Petak od

Author: admin